Rocla

Solicitare rapidă ofertă
de piese de schimb pentru stivuitoare

Contactaţi-ne prin oricare dintre modalităţile de contact.

Istoria Rocla

Compania Rocla, înfiinţată în anul 1942, produce deja începând din 1950 utilaje pentru manipularea de materiale. Sediu este în Järvenpää, Finlanda. Din anul 2002 are o colaborare strategică cu grupul Mitsubishi-Caterpillar, au încheiat un contract pe 10 ani pentru ca Rocla Oy să dezvolte şi să producă toate utilajele pentru manipulare în depozite pentru întregul consern. În 2008 Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe obţine conducerea majoritară la Rocla, astfel dezvoltarea utilajelor pentru manipulare în depozite va rămâne în continuare la finlandezi, vor avea posibilităţi mai bune pentru aprovizionarea cu materii prime şi pot beneficia şi de avantajele reţelei de comercializare serioase. Compania dezvoltă şi produce şi aşa-numite AGV-uri (Automated Guided Vehicle), adică vehicule ghidate automat.

Rocla oferă întreaga gamă de utilaje pentru manipulare în depozite: alături de transpalete manuale (RMA25, RMA30, BF25) se găsesc şi cele cu cântar şi cele de mare înălţime.
Oferta cărucioarelor manuale este competitivă cu cea a celor mai mari producători: de la TP20acd cu doi paleţi, seria cărucioarelor manuale simple TW, la transpaletul TS20ac sau TS20ac cu scaun. Desigur, această gamă largă caracterizează şi celelalte grupuri de produse, şi dacă adăugăm şi calitatea scandinavă, rezultă utilaje foarte bune.

 

Piese stivuitor - Rocla